You are logged out. Results are only visible when logged in. Log in nowX

  • Utility & Tracking Dogs
  • base

3. Tisza Kupa

  • 25. - 26.03.2017
  • Tiszaliget, Lovas pálya, 5000 Szolnok

Subscriber information:

Kedves Sporttársaink, mindenkit kérünk, hogy az alább felsorolt nyomtatványokat befotózott vagy beszkennelt formában a tiszakupaszolnok@gmail.com-ra legyetek szívesek elküldeni a nevezéssel egy időben, ezek hiányában sajnos nem áll módunkban elfogadni a nevezést, megértéseteket köszönjük: - a kutya oltási könyvének azon lapját, mely tartalmazza az érvényes kötelező veszettség elleni oltást és a kutya és tulajdonos adatait - a kutya ( amennyiben van neki) teljesítmény füzetét, a kutya legmagasabb vizsgaszintjét igazoló oldalt - ha van, bármely kutyás egyesület tagsági kártyájának másolatát. Ennek hiányában a tagsági díjat igazoló csekk vagy átutalási megbízás másolatát. - a kutya származási lapjának (törzskönyv) másolatát Nyomfektetők: Demeter István, Tóth Ferenc, Kasza Alex

Information entry fee

A nevezési díjat csak utalással lehet teljesíteni! Nevezési díj összegének be kell érkeznie a nevezési határidő végéig. Az utaláshoz kérjük a megjegyzés rovatba beírni: Név, lakcím (vagy ahová a számlát kéri), kutya hívóneve.
Nevezési díjak:
Első nevezési határidőig: 6.000 Ft - a verseny előtti 2 héttel bezárólag.
Második nevezési határidőig: 12.000 Ft - a verseny előtti 1 héttel bezárólag.
Egy ágazatban indulóknak az első nevezési határidőig (verseny előtti 2 héttel bezárólag) 3.000 Ft, 2 vagy 3 ágazatban indulóknak 6.000 Ft.
Egy ágazatban indulóknak a második nevezési határidőig (verseny előtti 1 héttel bezárólag) 6.000 Ft, 2 vagy 3 ágazatban indulóknak 12.000 Ft.

Nem MEOESZ tagoknak a díj minden esetben a duplája!
Nevezési díj külföldi állampolgároknak FCI klubtagsággal első nevezési határidőig 25 Euro, második nevezési határidőig 50 Euro; nem FCI klubtagoknak első határidőig 50 Euro, második határidőig 100 Euro.

judges and helpers

3. Tisza Kupa 25. - 26.03.2017
Tiszaliget, Lovas pálya, 5000 Szolnok